Uutta! Nyt myös sähköinen ajanvaraus.
Uutta! Nyt myös sähköinen ajanvaraus.

Hämeenlinna
Hyvinkää
Lammi

Erikoisosaaminen

Välilevyn pullistuma ja iskias

Osteopaatti Markku Keräsellä on poikkeuksellisen vahva erityisosaaminen välilevyperäisten vaivojen konservatiivisessa hoitamisessa. Useimmiten vastaanotolla voidaan vaikuttaa näihin yleisiin selkävaivoihin manipulaatiohoidoilla, jolloin voidaan välttää mahdolliset selkäleikkaukset ja nopeuttaa toipumista välilevyperäisten vaivojen kuntoutumisessa.

Niskakipu ja kaularangan manipulaatio

Kaularankaperäiset vaivat ovat hyvin haasteellisia ja kyseessä on riskialtis alue. Manipulaatio l. käsin suoritettu hoito on turvallista, kun sen suorittaa ammattitaitoinen, koulutettu henkilö, jolla on riittävän laajat kliiniset tiedot ja taidot. Hoidolla voidaan nopeasti ja turvallisesti helpottaa mm. päänsärkyjen, migreenin ja huimauksen aiheuttamia oireita.

Urheilu ja liikunta

Vahva kokemusperäinen osaaminen eri urheilu- ja liikuntalajien parissa (mm. jääkiekko, golf, pesäpallo, lentopallo, salibandy, triathlon, soutu). Erilaisten urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy sisältäen fyysisen kunnon ja biomekaniikan testaukset.

Lääkkeetön kivunhoito

Vastaanotolla pystytään hoitamaan hyvin monentyyppisiä kipuja. Käytettävä hoitomuoto valitaan yksilöllisesti potilaan tarpeiden mukaan.

Low Level Laser Therapy (LLLT) biostimulaatiohoito

Laser on tehokas hoitomuoto lievittämään kipua ja tulehdusta. Laservalolla tehtävä hoito nopeuttaa paranemisprosesseja esimerkiksi leikkauksen jälkeen. Sopii erityisesti jänne- ja nivelsideongelmiin, nivelrikkoon sekä niska-, selkä ja nivelsärkyihin.

Laser sopii erinomaisesti lähes kaikkien tulehdusperäisten kiputilojen hoitoon, ja sitä voidaan käyttää myös lääkehoidon rinnalla. Se on hyvin siedetty hoitomuoto, ja vasta-aiheita hoidolle ei juurikaan ole.

Akupunktio

Akupunktiolla on vuosituhantiset perinteet; kivunhoidossa suosittelemme sähköakupunktiota (PNS, perkutaaninen neurostimulaatio) – neula viedään ihon läpi kudokseen ja neulan aiheuttamaa ärsytystä vahvistetaan sähköllä. Menetelmällä on saavutettu tieteellinen näyttö kivunhoidossa. Neurostimulaatio on kroonisissa kivuissa erittäin tehokas hoitomuoto, mm. pitkäaikaisiin neuropaattisiin kipuihin usein tehokkain apu.

Ultraääni

Ultraäänellä on mekaaninen kudosjännityksiä rentouttava vaikutus. Käsittely auttaa pehmentämään ja poistamaan vanhaa arpikudosta ja kiinnikkeitä. Näin saadaan esim. polven tai olkapään vaivoja helpotettua. Ultraäänen avulla voidaan myös tukea muita hoitomuotoja, kuten manipulaatiohoitoa.