Uutta! Nyt myös sähköinen ajanvaraus.
Uutta! Nyt myös sähköinen ajanvaraus.

Hämeenlinna
Hyvinkää
Lammi

Aeroscan testaus

Miten saat pysyviä muutoksia rasvanpolttoon ?

Rasvanpoltosta liikkuu jos jonkinnäköisiä huhuja. Toiset ajattelevat, että mitä kovempaa harjoittelen, sitä enemmän kulutan kaloreita = sitä enemmän poltan rasvaa.

Osa peräänkuuluttaa ns. jälkipolttoa ja osa on sitä mieltä, ettei rasva vain pala huonon geeniperimän takia. Lähtökohtana voidaan pitää sitä, että meidän jokaisen keho polttaa rasvaa, mahdollisesti et vain tiedä miten sitä poltetaan.

aeroscan rasva-aineenvaihdunnan analysointi kertoo sinulle hyvin tarkasti miten ja kuinka paljon juuri sinun kehosi käyttää rasvaa energiaksi.

Et ehkä tiennyt että rasvanpolttoa pystyy kehittämään siinä missä lihaksia? Katsotaan yhdessä, miten kehosi polttaa rasvaa ja miten sen polttoa pystytään parantamaan.

Lepoaineenvaihdunta mittaus

aeroscan lepoaineenvaihdunnan mittauksen tarkoitus on havainnollistaa sinulle kuinka paljon kehosi käyttää todellisuudessa energiaa levossa ja kuinka paljon ns. hyötyliikunnan aikana (esim. kävely).

Mittauksen perusteella pystymme havainnollistaan asiakkaillemme, että jo hyvin pienillä muutoksilla voidaan saada aikaiseksi merkittäviä tuloksia. Mittaus vie aikaa n. 5 min.

Kuntoilijatestaus

Oletko mahdollisesti juuri aloittanut liikunnan tai kenties useamman vuoden “junnannut paikoillaan”?

Kuntoilijoille suunnatun aeroscan hyvinvointianalyysin ansiosta olemme paikkakuntamme ainoa taho, joka pysyy tarkkaan määrittelemään mitä juuri sinun kehossasi tapahtuu fyysisen rasituksen aikana.

Analyysin perusteella voimme näyttää sinulle, miten juuri sinun tulisi liikkua ja harjoitella oikein. aeroscan hyvinvointianalyysin jälkeen liikut aina optimaalisella tavalla saavuttaen asetetut tavoitteet helpommin, nopeammin ja ennenkaikkea terveellisemmin.

Urheilutestaus

Suoritamme urheilutestaukset pyöräergometrillä.

Urheilijoille sekä aktiivisille liikunnan harrastajille suunnatut testit ovat kestoltaan n.45min. Tämä sisältää alku- ja loppuvenyttelyn. Testi sisältää itse testin lisäksi alkuhaastattelun sekä analysoinnin.

Urheilutestit ovat suoria hapenottotestejä, joiden tarkoitus on selvittää urheilijan aerobinen kunto sekä hapon kertyminen ja poistuminen kehosta.

Testin perusteella saat todella hyvän kuvan omasta fyysisestä kunnostasi, sekä siitä miten harjoittelua kannattaisi jatkaa.

Urheilutestaukset voidaan suorittaa ns. submaksimaalisesti (lopetetaan n.85% maksimisykkeestä) tai maksimitestinä, jolloin testi suoritetaan maksimaaliseen uupumukseen asti. Vain maksimaalisella testillä voidaan selvittää tarkka hapenottokyky, joka on yksi kestävyyskunnon parhaista mittareista. Poiketen perinteisistä kuntotestauksista, aeroscan urheilijatestaus ei ole arvio vaan erittäin tarkka.